zondag 21 augustus 2011

Romantisch plekje

Geef nu toe, dit is toch een fantastisch plekje om een mooie zonsondergang te bekijken? Ik wil hier graag nog eens naar toe, maar dan wel samen met Jan!
Een korte blog over de geslaagde werktrip naar Athene afgelopen week, we hebben daar goed overleg gevoerd en opwindende resultaten besproken. Malaise in Griekenland, maar niet op ons onderzoeksgebied!
Enkele maaltijden vonden plaats op heerlijke plekken om te bezoeken, zoals het strandje hierboven.
Nog een mooi plaatje:
Iets minder romantisch: vlakbij Athene is een inham waar je een lekker modderbad kunt nemen, volgens de berichten is het heilzaam bij huidaandoeningen en reuma!Het beeld van de vrouw die haar man behulpzaam insmeert met modder vond ik wel weer passen bij het thema romantiek."Lekker" lezen terwijl de modder opdroogt; het lijkt me een onprettig gevoel.

Heerlijk die Griekse zon, die levert bij zonsondergang mooie luchten die niet zouden misstaan op de 1e foto en daarmee is de romantiek-cirkel in deze blog weer rond.Helaas hebben vele bosbranden Athene en omgeving de afgelopen zomers geteisterd, de kale tak op de foto hierboven was ook verbrand, maar leverde wel een mooi silhouet zo.

Om lekker licht te reizen had ik deze dagen alleen m'n broekzak-Panasonic bij me, maar ik heb het grote toestel toch erg gemist. Volgende keer maar wel weer meenemen?


Bedankt voor leuke en positieve reacties en tips m.b.t. de vorige blogs! Graag weer tot horens.