donderdag 1 september 2011

De heide is nu heel mooi!

Zaterdag 27 augustus hebben we tijd om weer een heidewandeling te maken. Dat is genieten, want de heide is in deze tijd van het jaar zo mooi! De vele regen van afgelopen zomer schijnt ervoor gezorgd te hebben dat de heide dit jaar zelfs extra mooi gekleurd is, toch een voordeeltje dus van het niet al te beste weer.
Vanwege een bezoek aan de schoonouders in Harderwijk kiezen we een heidegebied daar in de omgeving. Na een dag met veel harde regenbuien breekt zowaar de zon door als we bij de heide arriveren, dat is dus mooi meegenomen.
Prachtig die felblauwe lucht met wolken boven de paarse hei.
Moeder en zoon moeten steeds wachten terwijl ik er lustig op los schiet. Uiteindelijk vind ik het echter veel te veel van het goede om de hele serie heidefoto's plaatsen, daarom deze selectie van drie.Hele afwisselende luchten zien we vandaag. Na verloop van tijd wordt de lucht wel heel dreigend, we stappen dus maar snel door en zijn net weer thuis als de volgende bui losbarst.


Iedereen bedankt voor de bezoeken aan mijn blog en voor de positieve en kritische commentaren. Ik stel ze zeer op prijs!
Met de paarse heide op het netvlies verlaat ik Nederland even, want ik ga morgen weer op pad voor het werk; mijn volgende blog komt waarschijnlijk vanuit Californie.