zaterdag 26 oktober 2013

Herfst in Twickel en de Broekpolder

Veel tijd om van de herfstsfeer in ons land te genieten, hebben Jan en ik nog niet gehad helaas, maar enkele wandelingen om lekker "bladeren te schoppen" hebben we toch wel gemaakt.
Het fotograferen is er een beetje bij in geschoten; te druk en voor niet-fotograferende medewandelaars is het natuurlijk niet zo leuk als ze steeds moeten wachten op gekke fotografen  die zelfs op de grond gaan liggen om piepkleine paddestoeltjes vast te leggen (en daarna onder de teken blijken te zitten). Daarom vandaag alleen beelden die lekker vlot geschoten kunnen worden.

Allereerst uit het mooie Twickel in Twente:
Overal in het bos hoorde je de eikels uit de bomen vallen, het rook er heerlijk naar herfst (schimmel dus) en de blaadjes kwamen ook massaal naar beneden wapperen.Verrassend uitzicht aan de rand van het bos over de Deldense Es onder een hele mooie lucht:
Thuis nog even in de herhaling in de Broekpolder,waar we dit schatje tegen het lijf liepen.


Ook in de herfst is het heerlijk om erop uit te trekken, tenzij het regent, zoals nu...

5 opmerkingen:

 1. Hele mooie foto's allemaal, en Twickel, is daar ook niet een landgoed? Ik denk dat ik daar ook nog eens gewandeld heb, in 2003. Erg mooi daar en jij laat het hier mooi zien. De laatste 2 foto's vind ik ook prachtig, paard en ruiter onder die tunnel van bomen, en wat je zegt, dat schatje. Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marion , mooie foto's heb je weer gemaakt. Groetjes F.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bonjour,
  Magnifiques photos!!! Je découvre ton blog, j'aime beaucoup ton travail! Des aventures et de très belles photos. Je suis artiste peintre, photographe amateur; je me suis inscrite pour suivre tes publications!
  Je t'invite à me rendre visite sur mes blogs, merci beaucoup et bonne journée! Cath.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marion,
  Leuk dat je mijn blog bezocht hebt.
  Ik heb om mijn beurt al heel wat genoten van jouw blogs. Deze foto's zijn , ondanks het "snelle schieten" ook weer hel sfeervol. Vooral de luchten vind ik mooi. En het schatje!
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie sfeervolle herfstplaatjes. De kleurenpracht vind ik toch wel de mooiste kant van dit seizoen. Als de blaadjes eenmaal gevallen zijn, mag van mij meteen de sneeuw komen, want anders is de wereld zo kleurloos.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen